Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

 
Kear - Agedefying Face Balm
Αντιγήρανση
10 Ιουνίου, 2019    

Δείτε το προϊόν
Juliakas26   Pearl Pearl   My Reviews (7)
Ηλικιακή Ομάδα: 26-30keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Πράσινοkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Ανοιχτόχρωμηkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Μικτόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Ξανθάkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σπαστάkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Λεπτή
Γενική βαθμολογία 
 
5.0
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
5.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
5.0

Kear Agedefying Face Balm

Διάβασα τα συστατικά της κρέμας και έχω εκπλαγεί ευχάριστα. Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, συνθετικά χημικά, τοξικά συντηρητικά και το σημαντικότερο δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Ας αναλύσουμε λίγο τα συστατικά. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το ελαιόλαδο που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα και προστατεύει από τη ρύπανση και τις τοξίνες. Στη συνέχεια ακολουθεί το φυσικό κερί μέλισσας μου θυμίζετε για τις θεραπευτικές ιδιότητές του.Ακολουθούν και άλλα φυτικά συστατικά που ενισχύουν τη δράση της κρέμας και την κάνουν ακόμα πιο θαυματουργή. Συμπέρασμα Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη κρέμα εδώ και ένα μήνα σχεδόν. Χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα για να το τοποθετήσεις σε όλο το και να είναι αποτελεσματικό. Είδα το πρόσωπό μου πιο ενυδατωμένο, λαμπερό και σφριγηλό. Εντυπωσιάστηκα επίσης και με τη συσκευασία της, είναι γυάλινη με υπέροχα σχέδια και ξύλινο καπάκι. Εχει κίτρινο χρώμα και έχει βουτυρένια σύσταση. Η μυρωδιά σε ταξιδεύει σε ένα κήπο με λεμόνια ή πορτοκάλια.

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Ιδανικό για
Ξηρές ή μικτές επιδερμίδες.
Tips!
Τοποθετήστε μικρή ποσότητα στα χέρια σας και ζεστάνετε λίγο τη κρέμα για να ρευστοποιηθει και στη συνέχεια τοποθετήστε την στο πρόσωπο σας.
Kear
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up