Πώς γράφω ένα review

Δοκίμασες ένα προϊόν ομορφιάς και πλέον είσαι σε θέση να το αξιολογήσεις; Κάνε κλικ στο link ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ REVIEW που θα βρεις στη γραμμή του μενού, και διάλεξε είτε την κατηγορία του προϊόντος , είτε τη μάρκα του είτε πληκτρολόγησε μια λέξη κλειδί (πχ syrup αν θες να αναζητήσεις το κραγιόν syrup της ΜΑC). Μπορείς να συνδυάσεις τα φίλτρα αυτά για να οδηγηθείς ακόμη πιο γρήγορα στο προϊόν που ψάχνεις! Εναλλακτικά μπορείς να αναζητήσεις το προϊόν σου από το μενού REVIEWS όπου θα βρεις τα καταχωρημένα προϊόντα ταξινομημένα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες.

Μόλις το βρεις, μπορείς να γράψεις την κριτική σου πατώντας στο κουμπί write a review που θα βρεις στα στοιχεία του προϊόντος. Η surlulu σου δίνει κάποια hot tips για να γράψεις τη κριτική σου αλλά και τους κανόνες που πρέπει πάντα να θυμάσαι. Θα τα βρεις όλα εδώ.

 Αν δεν μπορέσεις να βρεις το προϊόν που ψάχνεις μέσω των φίλτρων “Κατηγορία”- “Brand” - “Λέξη-κλειδί”, κάνε κλικ στο “ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ”. Στη σελίδα που θα ανοίξει μπορείς να αφήσεις την κριτική σου και να συμπληρώσεις ό, τι θα συμπλήρωνες αν το προϊόν ήταν καταχωρημένο. Δηλαδή θα γράψεις το κείμενο της κριτικής σου, θα δώσεις τα πινελάκια Surlulu που θέλεις (από 1 έως 5) και θα αναφέρεις το όνομα του προϊόντος, τη μάρκα του και όποιο άλλο επιβοηθητικό στοιχείο κρίνεις ότι θα μας φανεί χρήσιμο στην καταχώρηση του προϊόντος. Άμεσα θα καταχωρήσουμε στη σωστή κατηγορία το προϊόν για το οποίο άφησες κριτική, θα τη δημοσιεύσουμε και θα σε ενημερώσουμε!

 

 

 

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up