Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Dimi   Pearl Pearl   My Reviews (8)
Ηλικιακή Ομάδα: 35-40keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Καστανόkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Σκουρόχρωμηkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Μικτόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Καστανάkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σγουράkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Λεπτή
Γενική βαθμολογία 
 
3.5
Γενικός Βαθμός 
 
3.5
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
3.5
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
3.5

Beauty_Trial_Review - Απλά καλό

Στα πλαίσια του promo δοκίμασα το Velvet Coverage Mousse Foundation 05 Light Tan. Το προϊόν αυτό θεωρώ έχει υπέρ και κατά. Στα υπέρ το υπέροχο άρωμα του, το οποίο είναι κάτι ανάμεσα σε αντιηλιακό, καρπούζι και παιδικές αναμνήσεις :D Πολύ σημαντικό επίσης οτι έχει δείκτη προστασίας SPF 15 Απ' ότι είδα είναι αρκετά οικονομικό, οπότε κι αυτό στα υπέρ! Είναι alcohlo free και oil free. Στα συν η απόχρωση που έπεσε just στο δέρμα μου και το ματ αποτέλεσμα του, καθώς και η ικανοποιητική κάλυψη!!! Στα μείον η υφή του, που ενω δεν δημιουργεί γυαλάδα κατα την εφαρμογή το οποίο είναι καλό, νιώθεις το προϊόν κάπως "φθηνό" ή θα τολμούσα να πω χαλασμένο κατα την εφαρμογή γιατί είναι κάπως σαν "κομμένο¨. Ίσως οφείλεται φυσικά στην oil free συνθεση του! Είδα οτι χρειάζεται πάρα πολύ μικρή ποσότητα για να καλύψει όλο το πρόσωπο. Παρόλο που δεν φόρεσα πούδρα απο πάνω, τη θεώρησα περιττή λογω του ματ αποτελέσματος, είδα σημεία που ξεράθηκαν στο μικτό μου δέρμα, πράγμα που δε μου άρεσε.

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Όχι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Όχι
Ιδανικό για
Καθημερινή χρήση σε πρόσωπο
Tips!
Ιδανική λύση για το συγκεκριμένο προϊόν είναι να συνδυάζετε λίγη ενυδατική μαζί με το foundation αν το αποτέλεσμα σας αφήνει ξηρά αποτελέσματα στο πρόσωπο!
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up