Frezyderm CC Sensitive Red Skin Facial Tinted Cream SPF30

Frezyderm CC Sensitive Red Skin Facial Tinted Cream SPF30 Hot

Frezyderm CC Sensitive Red Skin Facial Tinted Cream SPF30

1 Κριτικές 1851   1   0

Γενική βαθμολογία 
 
4.7
Γενικός Βαθμός 
 
5.0  (1)
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
4.0  (1)
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
5.0  (1)

Θα το αγόραζες ξανά; - Ναι

Θα το πρότεινες σε ένα φίλο; - Ναι

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Λίγα λόγια για το Προϊόν :
Έγχρωμη Κρέμα για Ευαίσθητο Δέρμα- CC Cream
74% μείωση μικροκυκλοφορίας. Υποαλλαεργικό προϊόν. Χωρίς parabens και άρωμα
Έγχρωμη κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας και των υπόλοιπων συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρσή τους. Παρέχει υψηλή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία μόνο με φυσικά φίλτρα που το καθιστούν κατάλληλο για τα ευαίσθητα δέρματα. Με φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε χρωματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφο και λείο πρόσωπο.
Χωρίς παράγοντες πυροδότησης της ροδόχρου νόσου σύμφωνα με την επισκόπηση της National Rosacea Society.
Κατάλληλο για : Επιδερμίδα με ροδόχρου νόσο, Ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα , Κάθε ηλικία και Κάθε τύπο δέρματος
Προτεινόμενη Χρήση: Καθημερινά το πρωί, απλώστε τη σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και το λαιμό. Επαναλάβετε τακτικά.
Πηγή: https://www.frezyderm.gr/proionta-peripoiisis-prosopou/kremes-prosopou/kremes-gia-euaisthito-derma-rodoxous-nosos/egxrwmi-krema-gia-euaisthito-derma-rodoxrous-noso/
Write a Review
Frezyderm CC Sensitive Red Skin Facial Tinted Cream SPF30

οι χρήστες λένε

arctron   Pearl Pearl   My Reviews (6)
Ηλικιακή Ομάδα: 31-35keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Καστανόkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Ανοιχτόχρωμηkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Μικτόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Καστανόξανθαkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σπαστάkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Λεπτή
Γενική βαθμολογία 
 
4.7
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
4.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
5.0

Χειμώνα - Καλοκαίρι η αγαπημένη CC cream

Το συγκεκριμένο προϊόν το χρησιμοποιώ συστηματικά σε καθημερινή βάση περίπου δύο χρόνια αντί για αντηλιακό (εντός πόλης) και κάποιο foundation ή άλλη χρωματική βάση. Στα θετικά... Συνδυάζει δύο προϊόντα σε ένα και εξοικονομώ χρόνο στην καθημερινότητα μου. Η απόχρωση είναι είναι κατάλληλη για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες (σπάνιο σε τέτοιου είδους κρέμες & αντηλιακά με χρώμα). Δεν έχει άρωμα. Προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη κοκκινίλων και υπερχρώσεων και σημαδιών ακμής (όσον αφορά τα σημάδια δεν προσφέρει πλήρη κάλυψη αλλά καλή). Επίσης όντως προσφέρει καλή αντηλιακή προστασία (με SPF 30). Δεν μπορώ να φέρω γνώμη όσον αφορά την καταστολή εξάρσεων και συμπτωμάτων ροδόχρου νόσου γιατί δεν έχω. Το μόνο που έχω παρατηρήσει μόνο κατά τη διάρκεια χρήσης της δεν κοκκινίζω τόσο όσο όταν δεν φοράω τη συγκεκριμένη κρέμα (έχω αντιδραστικό και ευαίσθητο τύπο δέρματος με τάση ακμής) Από πλευράς υφής είναι μεταξύ υγρού foundation και παχύρρευστης κρέμας. Στα αρνητικά... Είχα κάποιες δυσκολίες στην εφαρμογή. Ένα μεγάλο μέρος της ποσότητας απορροφούσαν τα δάκτυλα μου όταν την εφάρμοζα. Βρήκα ότι ο πιο κατάλληλος τρόπος εφαρμογής είναι με σφουγγαράκι σιλικόνης και να τελειώνω την εφαρμογή σβήνοντας τις γραμμές που ίσως προκύπτουν με τα δάκτυλα. Κάποιες φορές όταν την εφάρμοζα ένιωθα λιπαρή την επιδερμίδα μου αλλά γρήγορα εξαλειφόταν αυτή η αίσθηση. Συνήθως για επιπλέον διάρκεια εφαρμόζω μία ελαφριά διάφανη πούδρα, αλλά άνετα την φοράω και μόνη της απλά γνωρίζω ότι η κάλυψη θα διαρκέσει λιγότερες ώρες. Κάποια σημεία ξηρότητας γινόντουσαν πιο εμφανή κατά τη διάρκεια χρήσης. Μία συσκευασία από αυτές που έχω αγοράσει είχε ελαττωματική αντλία και δυσκόλεψε πολύ τη χρήση του προϊόντος (συμβαίνει κι αυτό κάποιες φορές) .

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Ιδανικό για
Επιδερμίδα με ροδόχρου νόσο, Ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα , Κάθε ηλικία και Κάθε τύπο δέρματος
Tips!
Βρήκα ότι ο πιο κατάλληλος τρόπος εφαρμογής είναι με σφουγγαράκι σιλικόνης και να τελειώνω την εφαρμογή σβήνοντας τις γραμμές που ίσως προκύπτουν με τα δάκτυλα. Κάποιες φορές όταν την εφάρμοζα ένιωθα λιπαρή την επιδερμίδα μου αλλά γρήγορα εξαλειφόταν αυτή η αίσθηση. Συνήθως για επιπλέον διάρκεια εφαρμόζω μία ελαφριά διάφανη πούδρα, αλλά άνετα την φοράω και μόνη της απλά γνωρίζω ότι η κάλυψη θα διαρκέσει λιγότερες ώρες.
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

Δεν έχετε δικαίωμα σχολιασμού. Πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή στο site

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

hot tips  

συμβουλές για να
γράψεις ένα super review!

  • Σκέψου τι πληροφορίες θα ήθελες εσύ να μάθεις για το προϊόν.

  • Σύγκρινε το με άλλα προϊόντα που τυχόν έχεις δοκιμάσει.

  • Γράψε με τις αισθήσεις σου: πως ένιωσες το προϊόν στο δέρμα σου, σου άρεσε η υφή του, το χρώμα του, το άρωμά του, σου άρεσε η συσκευασία του;

  • Δώσε χρόνο: Χρησιμοποίησε το προϊόν λίγες φορές πριν γράψεις την κριτική σου. Μη βιαστείς να το κρίνεις!

  • Εστίασε στο προϊόν και όχι στη μάρκα γενικότερα ή σε άλλα προϊόντα της ίδιας μάρκας!

Και να θυμάσαι: Η κριτική σου έχει στόχο να βοηθήσει τις άλλες surluludes! Δεν γράφεις ούτε έκθεση, ούτε βιογραφικό σημείωμα, γι' αυτό διασκέδασέ το!

>> Για περισσότερα διάβασε τους κανόνες της SURLULU.

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up