Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

 
Aloven Aloe Vera Gel Eco Bio Moisturizing
Πολυχρηστικά
04 Φεβρουαρίου, 2019    

Δείτε το προϊόν
ΣοφιαΚου   Emerald Emerald   My Reviews (91)
Ηλικιακή Ομάδα: 31-35keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Γαλάζιοkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Μεσαίαkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Μικτόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Καστανόξανθαkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σγουράkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Κανονική
Γενική βαθμολογία 
 
5.0
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
5.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
5.0

Ένα πολυχρηστικό προϊόν με βιολογική Αλόη

Το συγκεκριμένο προϊόν με ενθουσιασε από την πρώτη στιγμη που το δοκιμασα σε μια εκθεση.Το προμηθευτηκα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη . Γράφει ότι περιέχει gel βιολογικής αλόης 100% χωρίς προσθήκη νερου και όντως η σύσταση είναι ακριβώς όπως το gel που έχει το φύλλο της αλοης άμα το κοψουμε. Δεν έχει άρωμα .Έχει όλες τις κατάλληλες πιστοποιησεις για την παραγωγή του στη σελίδα της εταιρίας . Η αίσθηση στο δερμα είναι δροσερή και καταπραϋντική . Απλωνεται εύκολα .Απορροφαται αμέσως αφηνωντας το δέρμα απαλο και αναζωογονημένο.Δεν αφηνει ιχνος λιπαρότητας και ειναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και καθημερινή χρήση .

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Ιδανικό για
Ενυδάτωση καθημερινή και περιποίηση προσώπου - σώματος και μαλλιών . Κατάλληλο και για χρηση σαν κρεμα νυχτος λόγω της ανάπλαστικης ιδιότητας που έχει η αλόη . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση μακιγιάζ. Κατάλληλο και για εφαρμογή σε ερεθισμένο δέρμα ύστερα από τον ήλιο και από τσιμπήματα εντόμων. Με συστηματικη χρήση έχει αντιγηραντικες ιδιότητες καθώς και βελτίωση στην όψη της ακμής.
Tips!
Απλωνουμε μικρή ποσότητα σε καθαρό δέρμα.
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up