Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

 
Huda Beauty - Easy Bake Loose Powder- Pound Cake
Πούδρα
26 Ιανουαρίου, 2019    

Δείτε το προϊόν
Kolkyriaki   Ruby Ruby   My Reviews (140)
Ηλικιακή Ομάδα: 35-40keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Μελίkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Ανοιχτόχρωμηkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Λιπαρόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Κόκκιναkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σπαστάkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Χοντρή
Γενική βαθμολογία 
 
4.7
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
5.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
4.0

Ακριβή αλλά δεν απογοητεύει

Λεπτοκομμένη Loose Powder για σετάρισμα του μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη απόχρωση (pound cake ) σύμφωνα με τις οδηγίες στο site είχε περιγραφή "για ανοιχτές επιδερμίδες με χρυσούς υποτόνους " ήταν κατάλληλη όχι για να φωτίζει όσο για να γίνεται ένα με την δική μου απόχρωση επιδερμίδας, πράγμα που επιδίωκα και όντως συνέβη. Έχει όμορφο άρωμα , απλώνεται εύκολα χωρίς αστοχίες και γενικά δεν έχω παρατηρήσει να κάνει κάποιο λάθος. Δεν είναι οικονομική και στην τιμή της υπάρχουν και άλλες διάσημες πούδρες να διαλέξει κανείς αλλά σίγουρα δεν είναι κακή επένδυση.

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Tips!
Για να βρεις ποια απόχρωση σου ταιριάζει έχει στα site αντιστοίχιση της πούδρας με το foundation της Εταιρείας, Βρες αρχικά ποιο foundation είναι για εσένα, υπάρχουν αντιστοιχίσεις των αποχρώσεων με πάρα πολλά άλλα foundation της αγοράς, και μετά θα ξέρεις και ποια πούδρα να πάρεις!
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up