Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

 
Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation
Foundation
28 Ιανουαρίου, 2019    

Δείτε το προϊόν
Kolkyriaki   Ruby Ruby   My Reviews (140)
Ηλικιακή Ομάδα: 35-40keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Μελίkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Ανοιχτόχρωμηkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Λιπαρόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Κόκκιναkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σπαστάkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Χοντρή
Γενική βαθμολογία 
 
4.8
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
5.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
4.5

Εξαιρετικό για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες

Μέχρι στιγμής το πιο ταιριαστό Foundation για την επιδερμίδα μου σε σχέση με όσα έχω δοκιμάσει. Εκτός από την απόχρωση, που δεν ξεχωρίζει από την φυσική δική μου (190) , είναι λεπτόρρευστο, απλώνεται εύκολα και δίνει ένα ματ τελείωμα. Είναι μέτριας κάλυψης, άρα δεν νιώθεις σαν να φοράς μια μάσκα. Έχω σε γενικές γραμμές λιπαρή επιδερμίδα αλλά με αυτό δεν νιώθω να γυαλίζω στην μία ώρα, είναι σταθερό και με διάρκεια απόδοσης. Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερόταν σε κάποια ξηρή επιδερμίδα, ενδεχομένως εκεί να έπεφτε λίγο βαρύ. Η τιμή του γύρω στα 35 ευρώ, στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω με αρκετά της κατηγορίας του.

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Ιδανικό για
Λιπαρές επιδερμίδες
Tips!
Στο site της εταιρείας έχει αναλυτικά όλες τις αποχρώσεις για να μελετήσεις και να βοηθηθείς που περίπου μέσα στο μεγάλο εύρος βρίσκεσαι.
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up