Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

 
Catrice - HD Liquid Coverage Foundation
Foundation
05 Μαΐου, 2019    

Δείτε το προϊόν
Sugar8lemon   Pearl Pearl   My Reviews (38)
Ηλικιακή Ομάδα: 26-30keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Καστανόkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Ανοιχτόχρωμηkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Μικτόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Καστανάkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Σπαστάkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Μακριά
Γενική βαθμολογία 
 
5.0
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
5.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
5.0

Το απόλυτο foundation

Μικτή-λιπαρή μου φίλη ήξερες ότι το τέλειο foundation υπάρχει και κοστίζει μόλις 8ευρω; Λοιπόν είναι καλυπτικό,ματ και οικονομικό, θέλουμε κάτι άλλο; Το χρησιμοποιώ μανιωδώς εδώ και ένα χρόνο και δεν το αφήνω με τίποτα έχει εξαιρετική κάλυψη και μπορεί να σταθεί ακόμη και χωρίς σετάρισμα, εμένα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις επίσημες περιστάσεις που το χρειάστηκα και ορκίζομαι σε αυτό. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε υπήρχαν μόνο 4 αποχρώσεις και εγώ ήμουν από τις τυχερές και βρήκα αυτή που μου ταιριάζει στην πιο ανοιχτή, πλέον έχουν βγει και άλλες αποχρώσεις οπότε πιστεύω ότι όλες μπορούν να βολευτούν. Έχω ακούσει πως είναι dupe για το foundation της Fenty , οπότε αν το έχει κάποια μπορεί να το τεστάρει. Επίσης φίλη μου αν είσαι ξηρή δεν θα το συνιστούσα καθώς είναι πολύ στεγνό, εκτός και αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πολύ ενυδατικό primer.

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Tips!
Χρησιμοποίησε συνδιαστικά ένα luminous primer ή μια strobing cream και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει, θα έχεις την τέλεια φυσική λάμψη υγείας.
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up