Surlulu is loading..

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

 
Huda Beauty - Desert Dusk Eyeshadow Palette
Μάτια
03 Μαρτίου, 2020    

Δείτε το προϊόν
Annalig   Emerald Emerald   My Reviews (53)
Ηλικιακή Ομάδα: 31-35keyboard_arrow_rightΧρώμα ματιών: Καστανόkeyboard_arrow_rightΕπιδερμίδα: Σταρένιαkeyboard_arrow_rightΤύπος επιδερμίδας: Μικτόkeyboard_arrow_rightΧρώμα μαλλιών: Καστανάkeyboard_arrow_rightΤύπος μαλλιών: Ίσιαkeyboard_arrow_rightΜήκος μαλλιών: Καρέkeyboard_arrow_rightΤρίχα: Χοντρή
Γενική βαθμολογία 
 
4.8
Γενικός Βαθμός 
 
5.0
Κάνει ο,τι υπόσχεται 
 
5.0
Σχεση ποιότητας-τιμής 
 
4.5

Τέλεια απόδοση χρωμάτων

Η πρώτη μου high end παλέτα. Μετά από πολλη σκέψη για αγορά μιας καλης παλέτας , κατέληξα σε αυτή. Με τράβηξαν τα χρώματα της , καθώς κινείται κυρίως στα θερμά καφέ με ένα μωβ ματ μέσα. Οι ματ σκιές της γράφουν αμέσως στο μάτι μ'ενα απλό βουτηγμα του πινέλου. Οι shimmer αποχρώσεις αποδίδουν και με πινελο αλλά σε μια πιο ελαφριά έκδοση κ εννοείται πιο έντονες με το δάχτυλο. Έχει και duo chrome που γράφουν επίσης υπέροχα, απλά έχουν λίγο fall out κάτω από το μάτι. Η παλέτα έχει κ ενα μπρονζε γκλιτερ που δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Με μια πρωτη εντυπωση από μια δοκιμή στο χέρι, θεωρώ πως θα θέλει κολλά για να μείνει στο μάτι. Μεγάλη διάρκεια , δεν "σπανε" Και Αναμειγνύονται άνετα με τις άλλες αποχρώσεις. Αφήνουν λίγη "σκόνη" στην παλέτα με τη χρήση, όργανα που προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Επιπλέον αξιολόγηση

Θα το αγοράσεις ξανά αν σου τελειώσει?
Ναι
Θα το πρότεινες σε κάποιο φίλο?
Ναι
Tips!
Τις shimmer και duo chrome να τις βάζετε με το δάχτυλο για καλυτερη απόδοση και αν έχετε κάνει τη βάση σας, λίγη πουδρα κάτω από τα μάτια για τα glitter που θα πέσουν.
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up