Τα 5 απαραίτητα πινέλα για το μακιγιάζ σου

Κατηγορία: Talking beauty

Αν σε ρωτούσαν ποια πιστεύεις ότι είναι η μεγαλύτερη αδυναμία των περισσότερων make up artists, τί θα απαντούσες; Αν νομίζεις ότι είναι τα κραγιόν ή οι σκιές τους κάνεις λάθος! Οι περισσότεροι λατρεύουν τα πινέλα τους και θα σου πουν ότι το ήμισυ της επιτυχίας του μακιγιάζ τους βασίζεται στη σωστή χρήση τους.

Εκεί έξω, όμως, κυκλοφορούν άπειρα πινέλα! Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, ούτε και χρειάζεται εδώ που τα λέμε,  μπορείς όμως να επενδύσεις στα πιο βασικά για ένα όμορφο αποτέλεσμα .

Γι’ αυτό και εγώ σου προτείνω τα 5 απαραίτητα πινέλα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ!

1.Πινέλο βάσης (foundation)

 

Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτό το πινέλο, η ζωή μου έγινε λίγο ευκολότερη ! Με αυτό το πινέλο, η βάση μας απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα και κυρίως χωρίς άσκοπες σπατάλες και χωρίς να λερώνετε τα χέρια σας. Φροντίστε να το χρησιμοποιείτε με μικρές, γρήγορες και απαλές κινήσεις. Στην αρχή θέλει λίγη εξάσκηση, αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο!

2.Πινέλο για πούδρα

Άλλο ένα βασικό πινέλο που χρειάζεσαι, καθώς σε βοηθά να απλώσεις την πούδρα στο πρόσωπό σου σωστά και με ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Είναι συνήθως μεγάλο και φουντωτό με μακριές και μαλακές τρίχες, για να βοηθάει στην ελαφριά και ομοιόμορφη εφαρμογή της πούδρας.

3.Πινέλο για ρουζ

Για φυσικό χρώμα υγείας, εφάρμοσέ το πινέλο κατά μήκος της βάσης των ζυγωματικών και συνέχισε με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να «σβήσεις» σταδιακά το χρώμα και να πετύχεις ένα φυσικό look.

Συμβουλή : Μη χρησιμοποιείτε τα πινέλα που υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες των ρουζ - είναι συνήθως πολύ μικρά και οι τρίχες τους είναι πολύ σκληρές.

4.Πινέλο εφαρμογής σκιάς

Αν πρέπει να έχεις μόνο ένα πινέλο ματιών, τότε επίλεξε το συγκεκριμένο! Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να τοποθετήσεις τη σκιά στο κινητό σου βλέφαρο. Έχει μετρίου μεγέθους μαλακές τριχούλες, και δώσε μεγάλη προσοχή στο να μην «μαδάει». Καλύτερα να αγοράσεις ένα καλής ποιότητας πινελάκι, παρά να μπαίνουν συνέχεια τριχούλες από αυτό στο μάτι σου, με κίνδυνο να δακρύσεις και να χαλάσεις το αριστούργημα που έχεις δημιουργήσει!

5.Πινέλο ανάμειξης σκιάς  

Το πινέλο αυτό είναι το διάσημο blending brush. Χρησιμοποίησέ το με απαλές και κυκλικές κινήσεις στο κινητό βλέφαρο του ματιού σου, προκειμένου να αναμείξεις τις σκιές που έχεις ήδη εφαρμόσει και να δημιουργήσεις ένα απαλό και ομοιόμορφο  αποτέλεσμα.

Πρέπει να συνδεθείτε πρώτα για να υποβάλετε σχόλια

Please publish modules in offcanvas position.

keyboard_arrow_up